|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
ZADNJIH 5 OBVESTIL

  

N P T S Č P S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

    VABILO K VPISU

    Obveščamo Vas, da bo vpis v srednje strokovni izobraževalni program:

    - gastronomija in turizem, za poklic gastronomsko - turistični tehnik na Srednji šoli za gostinstvo in turizem, Ulica talcev 3, 8000 Novo mesto, potekal v ČETRTEK, 17. 6. 2021 ob 9:00.

    - gastronomske in hotelske storitve, za poklic gastronom - hotelir na Srednji šoli za gostinstvo in turizem, Ulica talcev 3, 8000 Novo mesto, potekal v ČETRTEK, 17. 6. 2021 ob 11:00.

    DODATNI ROK IZPITOV 3.b, 4.a, 5.a

    PONEDELJEK, 24. 5. 2021

    MATEMATIKA

     

    PISNI DEL    ob 10.45 v uč. 3

     

    USTNI DEL      ob  14.00 v uč.3

     

     

    SPOMLADANSKI IZPITNI ROK ZA SPI – 3. B ODDELEK

     

    SREDA, 26.5.2021

    M8 POSTREŽBA IZREDNIH OBROKOV – STREŽBA

     

     ob 7.50 v uč. Strežba 2

     

    ČETRTEK, 27.5. 2021

     

    MATEMATIKA

     

    PISNI DEL ob 10.45  v uč. 9

     

    USTNI DEL      ob  14.00 v uč.9

     

    M18 SLOVENSKA VINA – STREŽBA

     

    ob 7.50 v uč. Strežba 2

                                   

    GOVORILNE URE 5. 5.

    Spoštovani starši!

    V sredo, 5. 5. 2021, ob 16. uri so na razporedu govorilne ure, ki potekajo na daljavo v videokonferenčnem okolju Microsoft Teams.

    Podrobna navodila posredujejo razredniki.

     

    24. april 2021 - DAN BREZ ZAVRŽENE HRANE

    Dijaki 2. b smo pri  praktičnem pouku kuharstva pod mentorstvom Anice Oblak Janko pripravljali jedi iz že pripravljenih jedi in živil, ki bi jim v kratkem potekel rok uporabe. 

    Pri ustvarjanju svojih kreacij smo uporabili pire krompir, zelenjavo in sadje iz hladilnika ter že suho makovo in rožičevo potico. Nastale so izvirne okusne jedi, ki jih lahko vidite v PP Dan brez zavržene hrane – recepti reciklirnih jedi.  Ker so bile tudi lepega videza, smo jih z veseljem pojedli.

    Nekaj receptov pripravljenih jedi smo zbrali v zbirki receptov, objavljeni na spletni strani šole.  

    Začasno zaprtje šole

    Na podlagi Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih Vlade RS 28. 3. 2021 se s 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021 začasno prepove zbiranje ljudi v šoli. Strokovni delavci smo dosegljivi na elektronskih naslovih, ki so objavljeni na šolski spletni strani: http://www.ssgt-nm.si/predstavitev/strokovni-delavci-šole

    GOVORILNE URE

    Spoštovani starši!

    V sredo, 3. 3. 2021, ob 16. uri so na razporedu govorilne ure. Govorilne ure potekajo na daljavo.

    Podrobna navodila so vam posredovali razredniki.

    Intervjuji z našimi dijaki

    V sodelovanju z Enoto Kariernega centra za mlade v RIC Novo mesto so nastali zanimivi in prisrčni intervjuji. Vabljeni k branju.

    Tim Prikovič, smer KUHARSTVO

    Lucija Šterk, smer STREŽBA

    Sara Milanović, smer TURIZEM

    POVEZAVE DO VIRTUALNEGA INFORMATIVNEGA DNE

    INFORMATIVNI DAN BO POTEKAL PREKO ZOOM POVEZAV:

     

    4-letni program: gastronomsko-turistični tehnik (kuhar, natakar, dietni kuhar, vodja cateringa, turistični informator, turistični animator, receptor, prodajalec turističnih storitev)

    https://arnes-si.zoom.us/my/gastronomijainturizemgrm

     

    3-letni program: gastronom-hotelir (kuhar, natakar oskrbnik) po predstavitvi triletnega progama bo sledila predstavitev 3+2 programa: gastronomski tehnik)

    https://arnes-si.zoom.us/my/gastronomhotelirgrm

     

    SVETOVALNA SLUŽBA:

    https://arnes-si.zoom.us/my/svetovalnasluzba

     

    BIVANJE V DIJAŠKEM DOMU:

    https://arnes-si.zoom.us/my/dijaskidomgrm

     

    Strani